Het design

 

Elegant, minimalistisch en tijdloos. Dat is wat KaranAkshay uitstraalt. Bij de productie van The Mercury Collection wilde KaranAkshay een horloge op de markt brengen die hij zelf het mooist zou vinden. Een dun horloge die niet teveel spreekt, maar toch een eyecatcher is.

 

Vooral het laatste was belangrijk, want een horloge zegt veel over je personaliteit.

 

Hierdoor is een pracht van een horloge uitgekomen. Een dun, elegant en minimalistisch model. Te dragen met een mesh band of een lederen band.

 

 The Mercury Collection kan door iedereen worden gedragen.

Kras vrij*

 

KaranAkshay wilde een horloge die minder beschadigingsgevoelig was.

 

Daarom is bij de productie van The Mercury Collection gekozen voor saffierglas. Doormiddel van dit materiaal is het ons gelukt om een krasvrij* horloge te maken.

 

Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken als u een keertje ergens tegen aan stoot met het horloge.  

 

Ons sterrenstelsel

 

De namen die worden gebruikt zijn afkomstig van ons sterrenstelsel. De horlogelijnen worden vernoemd naar de planeten die zich bevinden in ons sterrenstelsel, de modellen krijgen een willekeurige benaming met betrekking tot ons sterrenstelsel. Bij The Mercury Collection zijn de drie modellen vernoemd naar meteorieten.

Uurwerk

 

Voor het uurwerk hebben we een Japans Miyota uurwerk gebruikt. Een zeer accuraat uurwerk. Dit is de kwaliteit die we willen leveren.

Geschikt voor iedere gelegenheid

 

Het horloge van KaranAkshay is zoals je ziet geschikt voor iedere gelegenheid. Ongeacht of u een chic gelegenheid heeft, een avondje gaat stappen of gewoon lekker geniet van het dagelijks leven. Verwissel eventueel het bandje en het horloge past overal bij.

*Alleen het glaswerk is kras vrij